cropped-logo-til-mail-hilsen1.jpg

 

HCL Nordic er bindeleddet mellom en bedrift og deres kunder. Vi skaper vekst for våre kunder gjennom å skaffe dem nye kunder, samt selge mer til eksisterende kunder.

HCL Nordic leverer tjenester innen salg og markedsføring. I kjernen av vår virksomhet står Salesshop.
Salesshop er strategisk rådgivning satt i system. I tillegg tilbyr vi en rekke tjenester til våre kunder.

Vi er et lite selskap som er i sterk vekst og utvikling, og søker derfor etter flere dyktige kolleger. Vi holder til i fine lokaler i Asker rett ved Asker stasjon.


Copywriter – Tekstforfatter – Content marketing

 

Vi søker etter en person med forretningsforståelse og med forståelse og interesse for IT og digitale trender. Du kan gjerne være under utdanning, men vi ser gjerne, at du har en journalistbakgrunn eller praktisk erfaring fra å skrive (copywriter). Erfaring fra produksjon av content marketing vil være en stor fordel. Viktig at du har svært gode norskkunnskaper både skriftlig og oralt.

Ansvarsområder

  • Utarbeide tekst for bruk på digitale landingssider
  • Produksjon av casestudies for våre kunder fra A-Å
  • Være i stand til å forstå våre kunders kunder og finne frem til gevinst/pain
  • Være en bidragsyter i markedsføringsavdelingen internt
  • Styre kontakten med kunden fra start til slutt i prosjektfasen
  • Alltid oppnå avtalte budsjetter og mål

HCL Nordic er nykommeren og utfordreren! Vi prøver å gjøre ting på en så åpen og transparent måte for våre kunder som mulig. Vi tar i bruk de beste løsninger som vi mener, er tilgjengelig på markedet og har fokus på å tilføre våre kunder kvalitet.
Det betyr også, at vi hele tiden vil være i forandring og må orientere oss etter hva som finnes der ute, og som kan gjøre terskelen for våre kunders kunder enda lavere. Derfor trenger vi deg, som har troen på at den siste kule løsningen, ikke er oppfunnet enda. At vi godt kan strekke oss litt til og at nettopp du, har noe å komme med.

Vi tilbyr

Vi tilbyr deg en fleksibel arbeidsplass med mulighet til å jobbe når på døgnet det passer deg. Oplæring vil bli gitt, men vi sitter ikke å holder deg i hånden eller overvåker jobben du gjør. Vi forventer at du overholder de tidsfristene vi sammen setter. Omfanget av jobben vil variere litt, men vi forventer at rette vedkommende vil bli tilbudt en fulltidsstilling og vel så det, i løpet av kort tid.

Send oss en epost på kontakt@hclnordic.no med søknad og CV vedlagt. Vi tar kontakt til deg så fort som mulig. For spørsmål rundt stillingen, ring Claus Lorentzen på tlf 944 30 636.