logo til mail

 

HCL Nordic er bindeleddet mellom en bedrift og deres kunder. Vi skaper vekst for våre kunder gjennom å skaffe dem nye kunder, samt selge mer til eksisterende kunder.

HCL Nordic leverer tjenester innen salg og markedsføring. I kjernen av vår virksomhet står Salesshop.
Salesshop er strategisk rådgivning satt i system. I tillegg tilbyr vi en rekke tjenester til våre kunder.

Vi er et lite selskap som er i sterk vekst og utvikling, og søker derfor etter flere dyktige kolleger. Vi holder til i fine lokaler i Asker rett ved Asker stasjon.


Researcher – markedsanalytiker – BI

 

Vi søker etter en person med forretningstalent og med forståelse og interesse for IT. Du kan gjerne være under utdanning (Bachelor eller høyere), med noen års erfaring med oppgaver innen salg eller markedsføring. Erfaring fra og interesse for Business Intelligence og/eller Marketing Automation vil være en stor fordel.

Jobben inneholder research og prospekteringsoppgaver samt BI oppgaver innen rapportering og sammenstilling av statistikk på oppdrag for våre kunder. Du skal levere kvalitets- og bearbeidet materiale som kan brukes videre. Du skal være i stand til å kartlegge definerte målgrupper som våre kunder aktivt ønsker å bearbeide. Det vil være utstrakt kundekontakt, og du vil ha mulighet til å kunne påvirke sammensetningen av dine oppgaver direkte. Du vil være direkte ansvarlig for leveransen og må levere innen avtalte tidsfrister.

HCL Nordic er nykommeren og utfordreren! Vi prøver å gjøre ting på en så åpen og transparent måte for våre kunder som mulig. Det vi er opptatt av og som vi leverer til våre kunder, er et resultat av det. Vi tar i bruk de beste løsninger som vi mener, er tilgjengelig på markedet og har fokus på å tilføre våre kunder kvalitet.
Det betyr også, at vi hele tiden vil være i forandring og må orientere oss etter hva som finnes der ute, og som kan gjøre terskelen for våre kunders kunder enda lavere. Derfor trenger vi deg, som har troen på at den siste kule løsningen, ikke er oppfunnet enda. At vi godt kan strekke oss litt til og at nettopp du, har noe å komme med.

Har du tro på deg selv, men mangler en arbeidsplass å vise deg frem på?

Vi tilbyr deg en fleksibel arbeidsplass med mulighet til å jobbe når på døgnet det passer deg. Oplæring vil bli gitt, men vi sitter ikke å holder deg i hånden eller overvåker jobben du gjør. Vi forventer at du overholder de tidsfristene vi sammen setter. Omfanget av jobben vil variere litt, men vi forventer at rette vedkommende vil bli tilbudt en fulltidsstilling og vel så det, i løpet av kort tid.

Send oss en epost på kontakt@hclnordic.no med søknad og CV vedlagt. Vi tar kontakt til deg så fort som mulig.